Nieuws RSS


Voor meer informatie kunnen ABU-leden terecht op het ledennet....
Van de FNV hebben wij vandaag (19 april 2018) een melding ontvangen dat zij bij onderstaande bedrijven een ultimatum hebben gesteld...
De uitzendbranche helpt 150.000 mensen met een migratieachtergrond aan werk. Toch blijft discriminatie de kop opsteken. Adriana van...

Thema's


Iedereen 122

Een goed functionerende arbeidsmarkt is in evenwicht, gericht op ontwikkeling en inclusief. Op dit moment hapert de arbeidsmarkt in Nederland. De verschillen tussen mensen met een vast contract en mensen die op een flexibele manier aan het werk zijn, worden groter. ABU, Cedris, NRTO, OVAL en Summum.nu brachten een statement uit om het tij te keren.

Diversiteit

Diversiteit

Themablok Gelijke behandeling 360x122

De uitzendbranche is kleurrijk en biedt velen een kans op werk. Dat schept een grote verantwoordelijkheid om discriminatie op de arbeidsmarkt zoveel mogelijk uit te bannen. De ABU vindt discriminatie op de arbeidsmarkt onacceptabel en ontoelaatbaar. Elk geval van discriminatie er één teveel. Daarom doet de ABU er alles aan om dit probleem verder te bestrijden.

Arbeidsmigranten

Arbeidsmigranten

Themablok Flexmigranten 360x122

Ruim 350.000 Europeanen werken voor Nederlandse bedrijven en dragen bij aan onze welvaart. Door een beroep te doen op de Europese arbeidsmarkt en daarbuiten, kan het Nederlandse bedrijfsleven de juiste mensen vinden om in Nederland productiviteit en werkgelegenheid te behouden en vergroten.

Privacy 122

Bij verwerking van persoonsgegevens moet je als uitzendondernemer goed opletten op de steeds strengere privacyregels. Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Hoe kunnen uitzendorganisaties ervoor zorgen dat zij aan alle prijvacyregels voldoen?

ABU-lid aan het woord


Pieter Woud van Dubbel U Payroll vertelt wat het lidmaatschap voor hen betekent.

Meer informatie over het lidmaatschap >>

Beleidsplan 2018: Kansen voor de uitzendbranche

2018 belooft een mooi jaar te worden. Met de voorspelde economische groei van 3% liggen er grote kansen voor de uitzendbranche. Wilt u weten waar de ABU voor staat en wat u van ons mag verwachten in 2018? 

Bekijk het beleidsplan >>

Beleidsplan 2018 klein.PNG

Speciaal voor


uitzendbureaus
Uitzendbureaus
uitzendkrachten-logo
Uitzendkrachten
opdrachtgevers-logo
Opdrachtgevers
pers-logo
Pers