Nieuws RSS


Wij hebben op woensdag 26 april 2017 een brief van de FNV ontvangen waarin wordt gemeld dat vanaf dinsdag 25 april 2017 wordt gestaakt...
Naar aanleiding van de berichtgeving in de media vanmorgen over de ontwikkelingen bij Jumbo, ontvingen wij de vraag wat dit betekent...
STOOF heeft in samenwerking met de werkgeversorganisatie Technische Groothandel, de Technische Unie, TNO, en Randstad ervoor gezorgd...

Thema's


Iedereen 122

Een goed functionerende arbeidsmarkt is in evenwicht, gericht op ontwikkeling en inclusief. Op dit moment hapert de arbeidsmarkt in Nederland. De verschillen tussen mensen met een vast contract en mensen die op een flexibele manier aan het werk zijn, worden groter. ABU, Cedris, NRTO, OVAL en Summum.nu brachten een statement uit om het tij te keren.

Perspectiefverklaring

Perspectiefverklaring

Themablok perspectiefverklaring

Een eigen huis. Een plek onder de zon. Wie wil dat niet? Met de Perspectiefverklaring is het kopen van een eigen huis ook voor uitzendkrachten mogelijk. De Perspectiefverklaring kijkt vooruit: er wordt een inschatting gemaakt van de toekomstige verdiencapaciteit van de uitzendkracht. Alle grote hypotheekverstrekkers in Nederland accepteren de verklaring. Lees meer in ons dossier op het ledennet. Hiervoor moet u inloggen.

UZmonitor 122

De Uitzendmonitor geeft een compleet beeld van de ontwikkeling van uitzendwerk en de doorstroming van uitzendkrachten op de arbeidsmarkt. Een waardevolle graadmeter voor beleidsmakers, wetenschap, media, uitzendorganisaties en uitzendkrachten.

LLO 122

De ABU bracht samen met Cedris, NRTO en OVAL het statement 'Iedereen aan de slag met een Leven Lang Ontwikkelen' uit. Hierin pleiten we voor een forse inzet op een Leven Lang Ontwikkelen en doen we onder meer de oproep om iedereen een persoonlijk budget met ontwikkelrechten aan te bieden.

Uitgelicht


Richard Philips vertelt waarom Payroll Backoffice lid is van ABU. Wilt u meer weten?

Meer informatie over het lidmaatschap >>

Aanbevelingen aan het nieuwe kabinet

In dit nummer van Uitzendwerk doen mensen uit het veld een aantal concrete en waardevolle aanbevelingen aan het nieuwe kabinet.

Lees uitzendwerk online >>

Voorkant Uitzendwerk Maart 2017.PNG

Speciaal voor


uitzendbureaus
Uitzendbureaus
uitzendkrachten-logo
Uitzendkrachten
opdrachtgevers-logo
Opdrachtgevers
pers-logo
Pers