ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen

Diversiteit Loont-app nu ook in het Engels

De Diversiteit Loont-app is vanaf 13 juni 2022 ook in het Engels beschikbaar. In de app kunnen medewerkers korte meerkeuzevragen beantwoorden over discriminatie-kwesties die in de uitzendbranche aan de orde van de dag zijn. Een zogeheten challenge, die vanaf elk device te volgen is.

De challenge
Een van de vormvereisten van het verplichte antidiscriminatiebeleid is dat dit beleid bekend is bij de vaste medewerkers. Om te helpen bij de invulling hiervan, heeft de ABU de Diversiteit Loont challenge voor zijn leden ontwikkeld. Deze is speciaal bedoeld voor intercedenten en back-officemedewerkers.

Alle ABU-leden kunnen kosteloos gebruikmaken van de app. De app is te gebruiken door alle medewerkers, maar kan bijvoorbeeld ook ingezet worden als onderdeel van het inwerkprogramma van nieuwe medewerkers.

Aanmelden
Voordat medewerkers aan de slag kunnen met de app, moet het uitzendbureau zich eerst aanmelden bij Continuous Learning (Aad Lievaart, aad@continuouslearning.nl), het bureau dat de app voor de ABU heeft ontwikkeld. Vervolgens kunnen medewerkers zich aanmelden via de contactpersoon binnen het uitzendbureau, bijvoorbeeld iemand van de hr-afdeling.

Yoka Eeltink, eeltink@abu.nl

Gerelateerde artikelen