ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen

Uitbreiding ABU Business Coaching met Adriana Stel

Als directeur of eigenaar van uw uitzend- en/of payrollonderneming loopt u vast weleens tegen obstakels aan. U heeft bijvoorbeeld een bedrijf overgenomen en daarmee meerdere BV’s. Hoe gaat u dat aan de achterkant integreren? Of uw bedrijf maakt een grote groei door. Hoe zorgt u ervoor dat de kwaliteit op niveau blijft? Voor dit soort strategische vraagstukken is er ABU Business Coaching. Voor directeuren/eigenaren van ABU-leden.

Exclusief voor leden

Met een ABU-businesscoach kunt u in een individueel gesprek sparren over strategische zaken die u tegenkomt bij het runnen van uw onderneming. De businesscoach helpt u om de vraag achter de vraag helder te krijgen. Met als doel dat u met nieuwe inzichten en concrete handvatten uit het gesprek loopt en richting heeft voor de volgende stap.

De ABU-businesscoaches zijn echte rotten in het vak en hebben jarenlange ervaring in de wereld van de uitzend- en payrollbranche. Naast brede ervaring hebben zij ook ieder hun eigen expertise en specialisatie. Met de recente toevoeging van Adriana Stel als businesscoach hebben we een breed en complementair aanbod van strategische gesprekspartners voor onze leden.

Meer weten?

Lees hier de profielen van alle businesscoaches. Meer weten of een afspraak maken? Laat het weten aan Denise Groot, via ledenservice@abu.nl of 020 655 82 08.

Gerelateerde artikelen