ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen

Bestel nu alvast het nieuwe cao-boekje 2023

Wilt u als ABU-lid verzekerd zijn van voldoende cao’s voor al uw medewerkers en uitzendkrachten? Geef dan uiterlijk 19 januari uw bestelling door.

Het gaat om de nieuwe cao die op 2 januari 2023 is ingegaan: de CAO voor Uitzendkrachten 2021 – 2023.

Bestellingen vanaf 100 exemplaren – met of zonder uw bedrijfslogo op de achterkant – kunt u nu al via dit bestelformulier aan ons doorgeven. Kleinere aantallen kunnen te zijner tijd in de webshop besteld worden.

‘Persoonlijke’ cao met uw bedrijfslogo
Het is als ABU-lid mogelijk om uw bedrijfslogo in full colour op de achterkant van de cao te laten meedrukken. Zo kunt u uw uitzendkrachten een ‘persoonlijke’ cao overhandigen.

Prijs
De prijs per cao-boekje is € 1,25 exclusief btw en verzendkosten. De meerkosten voor het drukken van uw bedrijfslogo in full colour op de achterzijde bedragen eenmalig € 185,- excl. btw. De tekst luidt dan: Deze CAO voor Uitzendkrachten wordt u aangeboden door … en daaronder uw logo.

De bestelling met opdruk van uw bedrijfslogo is mogelijk vanaf 100 exemplaren. U ontvangt vooraf een proef voor akkoord. Bestellingen zonder opdruk zijn niet aan een minimum gebonden.

Wij houden u op de hoogte over de afleverdatum van de bestelde exemplaren.

Wij zien uw bestelling graag uiterlijk 19 januari tegemoet via hardes@abu.nl.

Gerelateerde artikelen