ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen

Update van onze CAO-app

Vanwege de tussentijdse wijzigingen in de CAO per 1 september, hebben we ook de CAO-app geüpdatet.

De nieuwe CAO-app

In de app staat de complete tekst van de huidige cao (2017-2019) in verschillende talen, een samenvatting, antwoorden op veelgestelde vragen en handige tools.

Naast een inhoudelijke update, heeft de app ook een compleet nieuwe vormgeving.

Zorg voor een update

Heeft u de CAO-app op uw telefoon of tablet geïnstalleerd? Zorg er dan voor dat u de app update. Afhankelijk van de instellingen op uw device gebeurt dit automatisch of handmatig.

Of… download de app

De CAO-app nog niet op uw telefoon of tablet? Hij is voor iedereen beschikbaar en te downloaden in de Google Play Store en de App Store van Apple.

Download via Google Play

Download via de APP Store