ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen

Alles-in-1 voor uitzendkrachten: project duurzame inzetbaarheid

Het project ‘Alles-in-1-voor-uitzendkrachten’ van DOORZAAM helpt de uitzendkracht om beter en breder inzetbaar te blijven. Onder persoonlijke begeleiding van een coach onderzoekt de uitzendkracht wat de uitdagingen zijn met betrekking tot de duurzame inzetbaarheid.

Duurzame inzetbaarheid betekent dat werknemers zich continu moeten blijven ontwikkelen. Banen voor het leven bestaan niet meer.

Na afloop van Alles-in-1 voor uitzendkrachten is de uitzendkracht in staat om – samen met de intercedent – vervolgacties te ondernemen op het gebied van werk, gezondheid, ontwikkeling, of financiële situatie.

In het project wordt de duurzame inzetbaarheid door meerdere partijen samen verbeterd. De uitzendorganisatie, de uitzendkracht en de coach werken samen.

Voor wie?

Het project is voor alle werkende uitzendkrachten in fase 1,2 of 3 en fase A of B die de Nederlandse taal voldoende beheersen om een coachingsgesprek te voeren.

Enthousiast geworden of wil je meer informatie? Kijk op de website van DOORZAAM: Alles-in-1 voor uitzendkrachten. Uiteraard kun je ook via mail contact opnemen: info@doorzaam.nl, of bellen: 020 655 82 16.

Gerelateerde artikelen