ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen

Doe mee aan De Duurzame Uitzendkracht

Doe mee aan het traject van DOORZAAM De Duurzame Uitzendkracht. Projectleiders en intercedenten leren er om het verhaal van duurzame inzetbaarheid te vertellen aan inleners en binnen hun eigen organisatie.

Het traject De Duurzame Uitzendkracht bestaat uit workshops en intervisies over duurzame inzetbaarheid. Die gaan bijvoorbeeld over:

  • Coachend leiderschap
  • Storytelling
  • Groepsdynamiek
  • Het leiden van ronde-tafelgesprekken

Projectleiders en managers ontwikkelen zich bij het traject op het gebied van duurzame inzetbaarheid (DI). Zij worden meegenomen in wat DI is en hoe zij door verbindend leiderschap DI kunnen stimuleren en borgen. Intercedenten ontwikkelen zich tot Specialist DI (S-DI).

Over DOORZAAM

DOORZAAM helpt uitzendondernemingen om per organisatie een visie te ontwikkelen waarin duurzame inzetbaarheid centraal staat.

De stichting vindt dat de kern van duurzame inzetbaarheid zit in het geven van oprechte aandacht. Aandacht voor de mens achter de uitzendkracht.

Ook specialist DI worden?

Geloven jullie ook in het belang van duurzame inzetbaarheid en wil je meedoen ? Kijk dan op de website van DOORZAAM bij het traject De Duurzame Uitzendkracht. Uiteraard kun je ook via mail contact opnemen: info@doorzaam.nl of via telefoon 020 655 82 16.

Gerelateerde artikelen