ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen

"Oplossing om uitzendkrachten en eigen mensen met geldzorgen te helpen"

Martine de Wit, directeur van Nedflex over Geldfit

“Aansluiting op geldfit.nl is voor ons de juiste oplossing op het juiste moment.” Dit zegt Martine de Wit, directeur van Nedflex. “We waren al een tijd op zoek naar hoe we onze uitzendkrachten en eigen mensen die kampen met geldzorgen kunnen helpen. We verdwaalden eigenlijk een beetje in de veelheid aan mogelijkheden. Wat je ziet is dat de financiële problemen van mens tot mens verschillen. De oplossingen dus ook.

Geldfit.nl biedt hiervoor de oplossing. Het geeft toegang tot verschillende oplossingen. Het is anoniem. Het is laagdrempelig. En daarmee dus heel toegankelijk voor onze uitzendkrachten en uiteraard voor onze eigen mensen. Ik vind het super dat de ABU dit regelt voor zijn leden.”

Op 11 oktober nam Martine deel aan de workshop over dit onderwerp. Twee dagen later kon Nedflex van start met dit initiatief om mensen met dreigende of bestaande geldzorgen verder te helpen. Martine: “De aansluiting is heel snel geregeld. Wij waren binnen twee dagen up-and-running. Bij Nedflex gaan we voor tevreden uitzendkrachten. Geldfit.nl levert hieraan ongetwijfeld een bijdrage.”

Meer weten over mogelijkheden om Mensen met dreigende geldzorgen te helpen? Ga naar de pagina over de aansluiting op Geldfit.

Vragen? Neem contact op met Wouter Klomp, klomp@abu.nl of 06 82 60 70 79.

Gerelateerde artikelen