ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen

ABU feliciteert nieuwe Kamerleden en doet direct een oproep

De trouwe lezers van ABU-Nieuws weten het al: sinds eind oktober voert de ABU intensief campagne richting politiek en beleidsmakers. De campagne heet Uitzendwerk brengt Nederland in beweging.

Het doel? Laten zien dat uitzendwerk hard nodig is om alle plannen voor Nederland te realiseren. Denk aan de opleidingen die ABU-leden geven en het invullen van vacatures voor de energietransitie, de zorg en de woningbouw. Daarnaast roepen we politici en beleidsmakers op om ruimte te bieden aan goed geregeld uitzendwerk.

Paginagrote advertentie in het FD

Op 6 december zijn de nieuwe leden van de Tweede Kamer geïnstalleerd. Reden voor de ABU om in een paginagrote advertentie in het FD hen te feliciteren en hen op te roepen de toekomst van uitzendwerk te verzekeren. Tegelijkertijd waren er gisteren op alle elektronische borden op station Den Haag CS advertenties te zien van de ABU.

Volg de campagne via LinkedIn

De campagne loopt ook via LinkedIn. We horen van leden dat zij de campagne niet kennen of niet zien. Volg het ABU-account op LinkedIn en u bent altijd op de hoogte. Via deze link kunt u ons account volgen. En als u de ABU dan toch volgt, deel de informatie in uw eigen netwerk.

 

 

Gerelateerde artikelen