ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen

Vacature: lid examencommissie SEU

Heb je branchekennis, cao-kennis en een scherp oog voor kwaliteit? De Stichting Examens Uitzendbranche (SEU) heeft een vacature: Lid examencommissie.

De SEU wil vernieuwen vanwege de ontwikkelingen in de examenmarkt. Zo onderzoekt de stichting momenteel de behoefte aan permanente educatie in de flexbranche. Deze ambities vragen om uitbreiding van de examencommissie. Kom jij de commissie versterken?

Daarnaast zijn recent alle examens herzien op basis van de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) en harmonisatie van de cao’s. Ook de examennamen zijn aangepast naar de actuele marktsituatie.

SEU is uitgegroeid tot een professioneel exameninstituut. Het focust op aansluiting bij de praktijk zonder in te boeten op kwaliteit. Ontwikkelingen in de branche en wijzigingen in wet- en regelgeving volgen elkaar snel op. Dat vraagt om continue ontwikkeling.

Jouw rol
De examencommissie houdt zich bezig met het inhoudelijk optimaliseren van de SEU-examens. In deze parttime functie (ca. 25 dagen per jaar) werk je gezamenlijk aan de kwaliteit en actualiteit van de vragenbank voor het SEU-examen. Ook neem je mondelinge examens af. 
De functie kan uitgevoerd worden op zzp-basis.

Vereisten
Uitgebreide en up-to-date kennis van wet- en regelgeving binnen de flexbranche, van cao’s en sociale zekerheid is een must voor deze functie. 
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Barbara Kramer – manager SEU: b.kramer@seu.nl.

Lees meer

Opdrachtbeschrijving vacature lid examencommissie SEU

Gerelateerde artikelen