ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen

SEU viert jubileum met Kenniscongres en Webinar Kennisweek

De Stichting Examens Uitzendbranche (SEU) bestaat 25 jaar en viert het jubileum met een Kenniscongres op 5 oktober en aansluitend een Webinar Kennisweek voor uitzend- en backofficeprofessionals.

Het congres is voor L&D en HR-professionals en senior managers in de flexbranche die meer resultaten willen halen uit opleiden en trainen en deze resultaten zichtbaar willen maken,” licht Barbara Kramer, directeur SEU toe.

“Zij krijgen concrete handvatten waarmee zij hun strategische rol binnen de organisatie versterken. Na het congres zijn hun voorstellen geen kostenpost meer, maar investeringen die zichzelf terugverdienen. Boeiende sprekers zorgen ervoor dat deelnemers op het puntje van hun stoel zitten.”

Ook voor vaste medewerkers

De SEU richt zich ook op de vaste medewerkers in de flexbranche. Voor hen organiseert SEU van 9-13 oktober een Webinar Kennisweek, toegespitst op de uitzend- en backofficeprofessional. Er zijn  7 webinars in 5 dagen waarin specialisten en trainers hun kennis delen.

“Met deze opzet kost het de vaste medewerker weinig tijd en levert het heel veel op”, voegt Barbara Kramer toe. “Na deze week is de vakkennis van de deelnemers weer helemaal actueel, uitgebreid of verdiept. Alle webinars zijn bovendien goed voor PE-punten.”

Deelname aan de webinars is gratis. Kijk voor het volledige programma en aanmelden op de webinar site.

Meer informatie over het congres en de webinarweek vindt u op  seu.nl/kennis-werkt

Gerelateerde artikelen