ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen

Handhaving zzp, wat komt er op u af?

De Belastingdienst vertelt u meer op 21 april! De heer J.M.J. Piepers is programmamanager bij de Belastingdienst en verantwoordelijk voor het opstarten en hervatten van de zzp-handhaving. De heer Piepers zal ons meer vertellen over de hervatting van de zzp-handhaving per 1 januari 2025, de tussenstappen op weg daarnaartoe en de keuzes en overwegingen die de basis vormen van het aangepaste beleid.

We weten inmiddels dat er dingen gaan veranderen, door de kabinetsbrief van 16 december en het Deliveroo arrest. Maar daarvan merkt u, doordat er nauwelijks gehandhaafd wordt, nog heel weinig. De handhaving wordt stapsgewijs hervat en vanaf 1 januari 2025 houdt het moratorium op. Het is dus belangrijk om goed voorbereid te zijn. Al was het alleen maar om uw klanten goed en bijtijds te kunnen informeren en adviseren. De heer Piepers kan u als geen ander meenemen in de aanstaande wijzigingen.

Programma 21 april 2023
14:30   Inloop
15:00   Welkom, ontwikkelingen bij I-ZO en ABU
15:15    Stand van zaken zzp keurmerk
15:45    Handhaving zzp met de heer Piepers, Belastingdienst
16:45    Afronding
17:00    Borrel

Locatie: Younited / RGF, P.J. Oudweg 61 te (1314CK) Almere. Dit is naast het NS-station en er is een parkeergarage onder het pand, voor degenen die met de auto komen.

Aanmelden

Aanmelden kan via info@i-zo.nl.

Gerelateerde artikelen