Ledenvoordelen


Als ABU-lid bent u aangesloten bij dé branchevereniging voor uitzendbureaus in Nederland en mag u het ABU-keurmerk voeren. Als uitzendonderneming moet u niet alleen veel weten, u moet ook nog alle kennis bijhouden. De ABU ondersteunt u daarbij, houdt u op de hoogte van veranderingen en legt regels uit. Ook zitten we voor onze leden aan tafel met politici en relevante partijen. Bovendien krijgt u toegang tot individuele diensten en ledenvoordelen.


Lobby: Samen sterk


Voortdurend laat de ABU zijn stem horen bij de landelijke overheid en politici, regionale overheden, gemeenten werkgevers- en werknemersorganisaties en vele anderen. Om bestaande drempels voor flexwerk weg te nemen. Om te voorkomen dat nieuwe drempels worden opgeworpen. En om strategische allianties met maatschappelijke partners aan te gaan, waardoor er nieuwe kansen in de markt ontstaan. En met succes. Zo werd bijvoorbeeld beperkende wetgeving voor payrolling voorkomen.

Nieuws, informatie, advies


De ABU zorgt dat zijn leden goed op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de branche en informatie van belang voor de bedrijfsvoering. 

  • Publicaties

  • ABU-Helpdesk

  • Bijeenkomsten

  • Ledennet

  • Juridisch advies

  • Onderzoeken en cijfers

  • Tools

Wat deed de ABU voor zijn leden in 2017?


Leaflet 2017 zonder rand

Wat hebben we zoal gedaan voor onze leden in 2017 op het gebied van lobby, helpdesk, bijeenkomsten, etc.? Bekijk de leaflet.

Voordeel op verzekeringen


Door afspraken in mantelovereenkomsten kunt u als ABU-lid profiteren van aantrekkelijke kortingen op allerlei diensten en producten die voor individuele uitzendondernemingen vaak niet haalbaar zijn. Zoals voordeel op verzekeringen op het gebied van ziekte, zorg en verzuim. Voor vaste medewerkers en/of (buitenlandse) uitzendkrachten.