PublicatiesUitzendwerk


Uitzendwerk besteedt aandacht aan actuele arbeidsmarktkwesties, cao-ontwikkelingen, werkgelegenheidsprojecten, marktontwikkelingen, onderzoeken en activiteiten van de ABU.

Flexpocket


In deze nieuwe Flexpocket staan de feiten en cijfers op een rij voor alle flexvormen. Naast nuluren- en oproepcontracten, payrollen, contracting, uitzendwerk, zzp en tijdelijke contracten, vindt u hier ook detachering, werving & selectie, en van-werk-naar-werk bemiddeling. 

Flex & Figures


In het webzine Flex & Figures vindt u informatie over de ontwikkelingen op de uitzendmarkt, conjunctuurbewegingen in de Nederlandse economie en diverse onderzoeken.

Reflex


Reflex is het vakblad van de ABU voor zijn leden. Reflex informeert over ontwikkelingen in de flexbranche en biedt inspiratie aan ABU-leden in hun rol als ondernemer én werkgever.

Brochures


De ABU geeft verschillende publicaties uit voor diverse doelgroepen. Bijvoorbeeld over arbeidsomstandigheden, 65-plussers ern werken onder de 18. Vrijwel alle publicaties vindt u in onze webshop of kunt u op het ledennet downloaden.