Publicaties



Uitzendwerk. Goed geregeld.


In dit statement doet de ABU een oproep aan het nieuwe kabinet. Uitzendwerk is goed geregeld en dat willen we graag zo houden. Zo kunnen uitzendkrachten rekenen op 7 zekerheden.

Flexpocket


In deze nieuwe Flexpocket staan de feiten en cijfers op een rij voor alle flexvormen. Naast nuluren- en oproepcontracten, payrollen, contracting, uitzendwerk, zzp en tijdelijke contracten, vindt u hier ook detachering, werving & selectie, en van-werk-naar-werk bemiddeling. 

Flex & Figures


In het webzine Flex & Figures vindt u informatie over de ontwikkelingen op de uitzendmarkt, conjunctuurbewegingen in de Nederlandse economie en diverse onderzoeken.

Reflex


Reflex is het vakblad van de ABU voor zijn leden. Reflex informeert over ontwikkelingen in de flexbranche en biedt inspiratie aan ABU-leden in hun rol als ondernemer én werkgever.

Jaarverslagen en Beleidsplan


Ontdek in de jaarverslagen wat de ABU heeft bereikt in het behartigen van de belangen van uitzendkrachten en uitzendondernemers. 

Brochures


De ABU geeft verschillende publicaties uit voor diverse doelgroepen. Bijvoorbeeld over arbeidsomstandigheden, 65-plussers ern werken onder de 18. Vrijwel alle publicaties vindt u in onze webshop of kunt u op het ledennet downloaden.