PublicatiesReflex


Reflex is het vakblad van de ABU voor zijn leden. Reflex informeert over ontwikkelingen in de flexbranche en biedt inspiratie aan ABU-leden in hun rol als ondernemer én werkgever.

Flexpocket


In deze nieuwe Flexpocket staan de feiten en cijfers op een rij voor alle flexvormen. Naast nuluren- en oproepcontracten, payrollen, contracting, uitzendwerk, zzp en tijdelijke contracten, vindt u hier ook detachering, werving & selectie, en van-werk-naar-werk bemiddeling. 

Flex & Figures


In het webzine Flex & Figures vindt u informatie over de ontwikkelingen op de uitzendmarkt, conjunctuurbewegingen in de Nederlandse economie en diverse onderzoeken.

Uitzendwerk


Uitzendwerk besteedt aandacht aan actuele arbeidsmarktkwesties, cao-ontwikkelingen, werkgelegenheidsprojecten, marktontwikkelingen, onderzoeken en activiteiten van de ABU.

Brochures


De ABU geeft verschillende publicaties uit voor diverse doelgroepen. Bijvoorbeeld over arbeidsomstandigheden, 65-plussers ern werken onder de 18. Vrijwel alle publicaties vindt u in onze webshop of kunt u op het ledennet downloaden.