Reflex 3 2017


Reflex is het vakblad van de ABU voor zijn leden. Reflex informeert over ontwikkelingen in de flexbranche en biedt inspiratie aan ABU-leden in hun rol als ondernemer én werkgever. De informatie in het blad ondersteunt het management bij de bedrijfsvoering en helpt hen om relevante zaken snel en helder naar de praktijk om te zetten.

Een selectie van de artikelen uit Reflex 3 2017:

Ernst Jan Stigter (Algemeen Directeur Microsoft Nederland): "Omarm de digitalisering. Hoe sneller, hoe beter. "

"De mismatch van vandaag is de opportunity van morgen"

Ernst-Jan Stigter is algemeen directeur van Microsoft Nederland. Als gepassioneerd voorstander van nieuwe technologieën gelooft hij in een digitale voorhoederol van Nederland. Voor de flexbranche ziet hij enorme kansen. Tijdens het ABU-congres op 6 november spreekt hij hierover.

Lees het artikel >>

Dwarsdenkers Peter Feld en Paul Eggink

De gig-economy past in deze tijd van keuzevrijheid. Twee professionals met een uiteenlopende visie geven hun mening.

Lees het artikel >>

Gastcolumn Sabine de Jong: Help werk mogelijk maken

Stel je voor: je had een mooie baan op het oog, ging op gesprek en het klikte helemaal, je kunt maandag aan de slag. Wat een geweldig gevoel! Stel je nu voor dat je die baan net misloopt vanwege ‘gedoe met je reiskosten’, of omdat ‘de materiaalkosten voor een cursus niet gedekt zijn’.

Lees de column >>

Bent u ABU-lid?

Lees dan verder op het Ledennet.

Abonnement

Reflex is bedoeld voor directies, managers en andere professionals van bij ABU-aangesloten uitzendorganisaties. Behoort u niet tot deze doelgroep en bent u wel geïnteresseerd in een abonnement? Maak dit dan kenbaar via de redactie van Reflex: reflex@abu.nl.

Eerdere uitgaves

Reflex 2 - 2017

Reflex 1 - 2017

Reflex 4 - 2016

Adverteren in Reflex


In de tariefkaart voor 2018 (pdf) vindt u informatie over de doelgroepen en de redactionele formule. Ook zijn de advertentieformaten en de tarieven hier te vinden. Een proefnummer is op te vragen bij Adnovus.