ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen

ABU Business Coaching: nieuwe dienst voor directeuren/eigenaren van ABU-leden

Als directeur of eigenaar van een uitzendonderneming loopt u vast weleens tegen obstakels aan. U heeft bijvoorbeeld een bedrijf overgenomen en daarmee meerdere BV’s. Hoe gaat u dat aan de achterkant integreren? Of uw bedrijf maakt een grote groei door. Hoe zorgt u ervoor dat de kwaliteit op niveau blijft? Voor dit soort strategische vraagstukken is er ABU Business Coaching. Voor directeuren/eigenaren van ABU-leden.

Met een ABU-businesscoach kunt u in een individueel gesprek sparren over strategische zaken die u tegenkomt bij het runnen van uw onderneming. De businesscoaches hebben hun sporen verdiend in de uitzend- en payrollbranche. Zij helpen u om de vraag achter de vraag helder te krijgen. Met als doel dat u met nieuwe inzichten en concrete handvatten uit het gesprek loopt en richting heeft voor de volgende stap.

ABU Business Coaching is een nieuwe dienstverlening die wij u bieden. Als ABU-lid kunt u per jaar maximaal twee keer gebruikmaken van de individuele businesscoaching. En omdat u lid bent van de ABU zijn hier geen kosten aan verbonden.

Strategische dialoogsessie

Naast de coachinggesprekken, dragen de businesscoaches ook op andere wijzen bij aan de ontwikkeling van ABU-leden. Zo organiseren zij met regelmaat dialoogsessies op strategisch niveau voor directeuren/eigenaren. Deze bijeenkomsten duren een dagdeel en geven de mogelijkheid om een herkenbaar en actueel businessthema diepgaand te behandelen, met collega-directeuren/eigenaren te sparren en uw eigen mening verder te vormen en te verstevigen. Houdt u onze agenda en nieuwsbrief in de gaten voor de data. Heeft u zelf een thema? Laat het ons weten.

Aanmelden

Benieuwd wie de ABU-businesscoaches zijn en waarvoor u bij hen terecht kunt? En hoe u een gesprek kunt aanvragen? U leest er hier meer over

Gerelateerde artikelen