ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen

ABU Business Coaching: nieuwe dienst voor directeuren/eigenaren van ABU-leden

Als directeur of eigenaar van een uitzendonderneming loopt u vast weleens tegen obstakels aan. U heeft bijvoorbeeld een bedrijf overgenomen en daarmee meerdere BV’s. Hoe gaat u dat aan de achterkant integreren? Of uw bedrijf maakt een grote groei door. Hoe zorgt u ervoor dat de kwaliteit op niveau blijft? Voor dit soort strategische vraagstukken is er ABU Business Coaching. Voor directeuren/eigenaren van ABU-leden.

Met een ABU-businesscoach kunt u in een individueel gesprek sparren over strategische zaken die u tegenkomt bij het runnen van uw onderneming. De businesscoaches hebben hun sporen verdiend in de uitzend- en payrollbranche. Zij helpen u om de vraag achter de vraag helder te krijgen. Met als doel dat u met nieuwe inzichten en concrete handvatten uit het gesprek loopt en richting heeft voor de volgende stap.

ABU Business Coaching is een nieuwe dienstverlening die wij u bieden. Als ABU-lid kunt u per jaar maximaal twee keer gebruikmaken van de individuele businesscoaching. En omdat u lid bent van de ABU zijn hier geen kosten aan verbonden.

Strategische dialoogsessie

Naast de coachinggesprekken, dragen de businesscoaches ook op andere wijzen bij aan de ontwikkeling van ABU-leden. Zo organiseren zij met regelmaat dialoogsessies op strategisch niveau voor directeuren/eigenaren. Deze bijeenkomsten duren een dagdeel en geven de mogelijkheid om een herkenbaar en actueel businessthema diepgaand te behandelen, met collega-directeuren/eigenaren te sparren en uw eigen mening verder te vormen en te verstevigen.

De eerstvolgende sessie zal plaatsvinden op 17 juni 2022. Verdere informatie volgt nog.

Aanmelden

Benieuwd wie de ABU-businesscoaches zijn en waarvoor u bij hen terecht kunt? En hoe u een gesprek kunt aanvragen? U leest er hier meer over

Gerelateerde artikelen