ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen

Opleiding- en trainingsorganisaties

Specialistische kennis

Het goed uitvoeren van uitzendwerk vraagt op bepaalde vlakken om zeer specifieke kennis. Kennis die niet altijd voorhanden is bij generieke opleidingsorganisaties. De ABU-Academy organiseert exclusief voor ABU-leden workshops en kennissessies met een focus op nieuwe wetgeving, ontwikkelingen en basiskennis. Voor trainingen en opleidingen met betrekking tot uitzenden verwijst ABU naar organisaties die hiervoor specialistische kennis in huis hebben. ABU investeert in een netwerk van bureaus met deze specifieke kennis. Dit doen we door periodiek overleg te voeren met deze bureaus, waarbij ook afstemming over ontwikkelingen en juiste interpretaties van wet- en regelgeving kan plaatsvinden.

Overzicht

Onderstaande lijst is een overzicht van dienstverleners waarvan bij de ABU bekend is dat zij gespecialiseerd zijn in opleiden van medewerkers bij uitzendondernemingen. Als criteria voor vermelding in deze lijst gelden de volgende punten:

  • Het bedrijf heeft aantoonbare ervaring met dienstverlening aan uitzendorganisaties, en kan dit staven aan de hand van tenminste drie positieve referenties bij ABU leden
  • Het bedrijf is aanwezig bij het periodiek bureau-overleg dat door ABU wordt georganiseerd

Ondanks dat wij onze uiterste zorg betrachten bij het samenstellen van deze lijst, wijzen wij erop dat het onafhankelijke bureaus zijn, waarbij ABU geen invloed heeft op de bedrijfsvoering en waarvoor de ABU geen verantwoordelijkheid draagt. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Bedrijf Hoofdvestiging Website Leidt op voor SEU-examen? 
ArmSlag Arbeidsmarkt Opleidingen HOOFDDORP armslag.nl Ja
ARTRA Arbeidsmarkttrainingen OOSTERBEEK artra.nl Ja
Flextrain trainingen & opleidingen HAARLEM flextrain.nl Ja
FlexAssets ‘s-HERTOGENBOSCH Flexassets.nl Nee
Shaer KAMPEN shaer.nl Ja