ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen

Doorzaam organiseert een inspirerende Vaardigheidsdag op 21 maart 2024

Op zoek naar een inspirerende dag vol vaardigheidsontwikkeling en nieuwe inzichten? Doorzaam organiseert op 21 maart de Vaardigheidsdag, een evenement waar u als intercedent, consultant, vestigingsmanager of duurzaamheidsprofessional niet mag ontbreken.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze dag staat het Doorzaam Ontwikkelbudget centraal, met als focus het versterken van vaardigheden. Duurzame inzetbaarheid wordt steeds crucialer, en u krijgt de tools om dit op een effectieve en structurele manier aan te pakken.

Waarom deelnemen?

  • Ontdek waarom duurzame inzetbaarheid essentieel is voor uw organisatie en de maatschappij.
  • Leer hoe u duurzame inzetbaarheid succesvol inbedt in je bedrijfsvoering.
  • Werk hands-on met het stappenplan van Doorzaam en vertaal inzichten direct naar praktische acties.

Inspirerende sprekers:

Hendrik-Jan Martens is fulltime avonturier en oprichter van House of Expeditions. Hij begeleidt zakelijke expedities om duurzame doelen te bereiken en grote dromen te realiseren.

Barbara Namink (James) is loopbaancoach, trainer en coördinator van James Loopbaan (het zusje van vakbond CNV). Ze staat voor gelijke kansen voor werkenden om hun eigen loopbaan vorm te geven. Daar knokt ze graag voor en denkt graag mee over wat er allemaal mogelijk is.

Speciale gasten: de winnaar van de Adriana Stel award: Raaak Personeel, vertegenwoordigd door Robin Visser.

Dagindeling

De bijeenkomst vindt plaats in Nieuwegein. De dag start om 09.30 uur, met een onderbreking voor een heerlijke lunch en eindigt rond 16.30 uur.

Mis deze unieke gelegenheid niet om u te ontwikkelen en een expert te worden op het gebied van vaardigheid.

Gerelateerde artikelen