ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen

Tussenstand Geldfit: al 3.500 uitzendkrachten deden test over geldzorgen

De afgelopen maand hebben veertien ABU-leden zich aangemeld bij de NSR (Nederlandse Schuldhulproute) om gebruik te kunnen maken van hun platform Geldfit. De resultaten tot dusver? Zo’n 3.500 uitzendkrachten hebben een stap gemaakt naar Geldfit en ruim 700 uitzendkrachten hebben persoonlijk advies ontvangen. Een vliegende start met goede eerste ervaringen.

“Deelnemers anoniem, implementatie eenvoudig”

Hiske Huiting HR-directeur ABEOS: “De test op Geldfit is in korte tijd al veel gedaan en een stuk of negen mensen hebben daadwerkelijk al persoonlijk advies gekregen. Maar al hadden we op deze manier maar één uitzendkracht kunnen helpen, dan was het de investering al waard geweest. Het grote voordeel van Geldfit is dat wij dit vanuit onze eigen onderneming kunnen aanbieden en dat deelnemers anoniem blijven. De implementatie is zeer eenvoudig. Ik ben vooral blij met de goede communicatietips en voorbeeldteksten die we kregen.”

Meedoen: aanbod geldt 12 maanden

Als ABU willen we de komende tijd nog meer organisaties aansluiten. Zo kunnen we samen een grote impact maken op de financiële gezondheid van uitzendkrachten. Sinds oktober kunnen ABU-leden één jaar lang (12 maanden) gebruikmaken van het aanbod om uitzendkrachten financieel fit te houden via Geldfit. Door een financiële bijdrage vanuit de ABU & NSR kunnen ABU-leden tegen relatief lage kosten al hun uitzendkrachten voorzien van advies op maat en rekenen op de samenwerking met betrouwbare partijen die kunnen helpen.

Meer weten? Lees verder op Mijn ABU: sluit uw organisatie aan op Geldfit.

Gerelateerde artikelen