ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen

Mantelovereenkomst zorgverzekering VGZ verlengd

De ABU en VGZ hebben de mantelovereenkomst voor de collectieve zorgverzekering met vijf jaar verlengd. Hiermee kunt u uw vaste personeel en uitzendkrachten een goede zorgverzekering bieden met een aantrekkelijke korting.

Belangrijk om te weten is dat vanaf 1 januari 2023 zorgverzekeraars geen collectiviteitskorting meer mogen geven op de basisverzekering. Korting op de aanvullende verzekeringen is nog wel toegestaan.

De Premietabel 2023 van VGZ vindt u op MijnABU.

Voordelen voor u als werkgever
De collectieve zorgverzekering is een belangrijk instrument om medewerkers gezond, vitaal en duurzaam inzetbaar te houden. En er zijn verschillende mogelijkheden om jullie medewerkers te ondersteunen. Denk hierbij aan extra dekking vanuit de aanvullende verzekering voor arbeidsgerelateerde zorg en service en dienstverlening van VGZ.

Voordelen voor uw medewerkers
Hoge kortingen, extra ruime dekkingen en vergoedingen op aanvullende (tand)verzekeringen. Meer (online) dienstverlening. Hierdoor kunnen medewerkers onder andere hun gezondheid of leefstijl verbeteren. 

Maakt u al gebruik van het collectief via onze ABU-mantel?
Dan hoeft u niets te doen. U heeft van onze adviseur Montae & Partners een e-mail ontvangen met informatie en promotiemateriaal voor uw medewerkers. Heeft u deze e-mail gemist of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Montae & Partners via abu@montaepartners.nl. 

Ook gebruikmaken van de VGZ zorgverzekering?
Heeft u nog geen collectief maar wilt u uw medewerkers wel de voordelen bieden? Vul dan een Akkoordverklaring in en stuur deze naar abu@montaepartners.nl. De Akkoordverklaring vindt u op MijnABU. Onze adviseur Montae & Partners zorgt dan voor een collectief op naam van uw organisatie bij VGZ. Om er zeker van te zijn dat uw werknemers nog in 2023 gebruik kunnen maken van het aanbod van VGZ, moet de Akkoordverklaring ingeleverd zijn vóór 16 december aanstaande.

Arno Spuij, spuij@abu.nl

Gerelateerde artikelen