ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen

Profiteer van kortingen met de collectieve zorgverzekering in 2024

Met de collectieve zorgverzekering van VGZ kunt u als ABU-lid uw vaste personeel en uitzendkrachten een goede zorgverzekering bieden met een aantrekkelijke korting.

Wilt u hier gebruik van maken voor 2024? Meld u dan aan vóór 16 december 2023. Meer informatie en de premietabel 2024 vindt u op Mijn ABU.

Voordelen voor uw medewerkers

  • Hoge kortingen
  • Extra ruime dekkingen
  • Vergoedingen op aanvullende (tand)verzekeringen
  • Meer (online) dienstverlening

Hierdoor kunnen medewerkers onder andere hun gezondheid of leefstijl verbeteren.

Voordelen voor u als werkgever

  • Gezonde en vitale medewerkers
  • Duurzame inzetbaarheid van medewerkers

En er zijn verschillende mogelijkheden om uw medewerkers te ondersteunen. Denk hierbij aan extra dekking vanuit de aanvullende verzekering voor arbeidsgerelateerde zorg en service van VGZ.

Meld u op tijd aan voor 2024

Wilt u gebruikmaken van de VGZ zorgverzekering in 2024? Zorg dan dat u vóór 16 december aanstaande een ingevulde akkoordverklaring stuurt naar abu@montaepartners.nl. De akkoordverklaring vindt u op Mijn ABU. ABU-leden die zich aansluiten bij de mantelovereenkomst kunnen zich desgewenst per kalenderjaar weer afmelden.

Maakt u al gebruik van het collectief via de ABU?

Dan hoeft u niets te doen. U heeft van onze adviseur Montae & Partners een e-mail ontvangen met informatie en promotiemateriaal voor uw medewerkers. Heeft u deze e-mail gemist of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Montae & Partners via abu@montaepartners.nl. 

Gerelateerde artikelen