Maak kennis met de ABU!


Gratis informatiepakket
Heeft u interesse in het ABU-lidmaatschap? Vul dan onderstaand formulier in en u wordt doorgestuurd naar een pagina waar u brochures en informatie over de lidmaatschapsprocedure en een aanmeldformulier kunt downloaden.

U kunt er ook voor kiezen om de informatie op een later moment te downloaden, wij sturen u per e-mail een link naar het informatiepakket. Zo kunt u de informatie op elk gewenst moment terugvinden.

Kom kennismaken
Regelmatig organiseert de ABU gratis informatiebijeenkomsten, waarin u uitgebreide informatie krijgt over het ABU-lidmaatschap. U bent van harte welkom!

Contact
Marie-José Schaap, ledenservice 
schaap@abu.nl, 020 - 655 82 10

Ja, ik wil graag informatie over het ABU-lidmaatschap

Veelgestelde vragen


  • Is het mogelijk om aspirant lid te worden?
  • Ik ben een startende ondernemer en heb geen omzet in het voorgaande kalenderjaar gerealiseerd. Hoe wordt de contributie dan bepaald?


YoungCapital blij met ABU-lidmaatschap

YoungCapital is blij met het ABU-lidmaatschap. Bedrijven vinden het belangrijk om zaken met ons te doen en waarderen dat wij ABU-lid zijn. Onze certificering spreekt niet alleen boekdelen over onze werkwijze, maar straalt ook af op onze kandidaten. Door ons ABU-keurmerk weten onze nieuwe relaties: dat zit wel goed. Wij staan immers, net als de ABU, voor doordachtheid, betrouwbaarheid en professionaliteit.

Ineke Kooistra, algemeen directeur YoungCapital