ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen

Doe mee aan de FlexKennisAwards en win mooie prijzen

Artra organiseert op 31 mei 2022 voor het zesde jaar op rij de FlexKennisAwards. Alle medewerkers van uitzend-, detacherings- en payrollorganisaties nodigen we uit om mee te doen en hun kennisniveau te toetsen.

Gratis en laagdrempelig

U kunt door deel te nemen aan de FlexKennisAwards op een laagdrempelige manier testen hoe het ervoor staat met uw kennis over wet- en regelgeving in de flexbranche. Wat moet u daarvoor doen? Binnen een uur vijftig vragen beantwoorden. Iedereen – van intercedent en consultant tot vestigingsmanager, accountmanager en recruiterkan zich kosteloos aanmelden en zelf kiezen op welk tijdstip hij of zij meedoet. Als u de vragen maar op 31 mei heeft afgerond.

Win mooie prijzen

Bij een competitie horen natuurlijk mooie prijzen. Allereerst is er een award. De ABU en de NBBU stellen een FlexKennisAward beschikbaar. Naast de felbegeerde award, ontvangen de twee winnaars een cadeaubon van een hotelketen ter waarde van 250 euro. Bijvoorbeeld te besteden aan een hotelovernachting inclusief diner of een overnachting inclusief wellness. Deze cadeaubonnen worden beschikbaar gesteld door sponsor Easyflex.

Hoe werkt het?

Na uw inschrijving ontvangt u op dinsdag 31 mei 2022 een unieke set met 50 vragen die gaan over de flexbranche. U bepaalt zelf waar en hoe laat u die dag de vragen beantwoordt. Het is volledig online. U kunt vanaf middernacht tot precies 1 juni meedoen. De persoon met de minste fouten is de winnaar. Zijn er meerdere winnaars? Dan wint degene die het snelst de vragen goed heeft beantwoord.

Leren en ontwikkelen moet leuk zijn

artra vindt het belangrijk dat professionals blijven leren en zich ontwikkelen. Kennis van de wet- en regelgeving in de branche is daar een belangrijk onderdeel van. Maar, leren moet ook leuk blijven. Dat is precies de reden voor het organiseren van de FlexKennisAwards. Dus doe mee en win mooie prijzen!

U kunt zich hier inschrijven om deel te nemen aan de FlexKennisAwards.

Gerelateerde artikelen